Vull manifestar:

1. El meu suport al DECÀLEG de Principis d’Acció Política Institucional per avançar cap a la Independència impulsat per l’Assemblea Nacional Catalana, que haurà de guiar l’acció de govern i parlamentària de la propera legislatura, molt especialment els següents aspectes:

    • Respecte per la voluntat dels electors, principalment del mandat de l’1 d’Octubre per fer efectiva la independència de Catalunya, de la Declaració d’independència del 27 d’octubre, i de fer-ho de manera unilateral.
    • Impuls de la sobirania nacional catalana i no cooperació amb les institucions espanyoles ni amb els partits del 155 si cal mitjançant la desobediència institucional.
    • Suport a la construcció d’una institucionalitat pròpia fidel al mandat de l’1 d’Octubre, en l’àmbit de la Generalitat, els ajuntaments, les diputacions, els consells comarcals, els actors socials com les patronals i els sindicats, amb la societat catalana en general, i amb la resta de territoris de parla catalana.

2. Que votaré a les properes eleccions al Parlament de Catalunya previstes pel 14 de febrer del 2021, i que ho faré amb consciència nacional, ajudat per les comparatives dels programes independentistes que farà l’Assemblea Nacional Catalana.

3. Que promouré el vot a partits independentistes entre amics, coneguts i altres xarxes de contactes.

4. Que, si és necessari, em mobilitzaré per exigir a Govern i Parlament que facin passes reals per fer efectiva la independència de Catalunya.

I per tal que així consti, subscric formalment els anteriors punts i em comprometo a difondre aquest document de compromís amb el país amb l’objectiu de promoure el vot massiu i inequívoc cap a la independència.